Allereerst willen we jullie een gelukkig nieuwjaar wensen !! Hopelijk brengt 2021 je veel goede gezondheid, vreugde, liefde en geweldig nieuwe projecten! Om je op weg te helpen hebben we onze gloednieuwe Lente / Zomer 2021 collectie gemaakt. 

De collectie is in drie hoofdthema’s te verdelen: Maritime, Hidden Hollow en Byron Bay, aangevuld met nog veel meer kwaliteiten. 

MARITIEM 

Geïnspireerd door de strakke en klassieke uniformen van jonge watersporters. Maritiem voelt als een eindeloze zomer in een strandstadje. Strepen en nautische motieven op een witte achtergrond geven een zeemans-touch en kleuren worden geleid door een palet van klassiek marineblauw, wit en rood. Het mengen van afdrukken maakt eenvoudige concepten interessant.

Maritime Concept Creatie

HIDDEN HOLLOW

Genesteld in een weggestopte overwoekerde tuin of uitgestrekte bossen, speelt zich uit het zicht een geheime wereld af. Onder een rots in een holle boom of onder een bladerdak brengen deze mystieke rijken sprookjes tot leven. In dit fantasievolle land zijn de prints lief en nuchter, maar geaard met ontdekkingsreizigers. Moeder Aarde geïnspireerde patronen en prints. Kleuren nemen de levendige tinten van flora en fauna op en zijn geaard in aardachtig bruin en weelderig, plantaardig groen.

Hidden Hollow Concept Creatie

BYRON BAY

Geïnspireerd door surfsessies in de ochtend, liggen strandsteden langs de Australische kust en zwerven ze wild en vrij door de natuur. Gedrenkt in zonovergoten tinten, domineren eenvoudige ontwerpen in deze collectie.

Byron Bar Concept Creatie

Enthousiast over onze collectie Lente / Zomer 2021? Bekijk ons digitale magazine en ontdek tevens vele mooie nieuwe biologische kwaliteiten!