De herfst komt eraan. Het perfecte moment om onze QjutieKids Autumn/ Winter 2020-2021 hoogwaardige stoffencollectie te lanceren. Ook dit seizoen hebben we zorgvuldig een aantal thema’s voor je samengesteld die trending zijn in de mode. Thema’s als “Mix of Cultures”, “Dusty Wilderness” en “Fairytail Forest”.

Mix of Cultures

In dit thema vind je een combinatie van de mooiste kleuren en elementen uit verschillende culturen. Paisley’s en ikat’s combineren perfect met handgeschilderde bloemen. Warme en aardse tinten met een vleugje felle kleuren, nemen je mee naar nieuwe en inspirerende plekken.

Sfeerbeeld Mix of Cultures

Dusty Wilderness

Ontdek de schoonheid van de Scandinavische wildernis. Dit thema is perfect voor de kleine avonturiers. Ontdek allerlei soorten bosdieren in winterlandschappen. Dusty kleuren gecombineerd met terra en zachtgeel geven dit thema een warme en vriendelijke uitstraling.

Sfeerbeeld Dusty Wilderness

Fairytail Forest

Het magische denken van kinderen is inspirerend. Dit thema neemt je mee op reis door een sprookjesbos. Laat je verrassen door mythische wezens en bosbloemen. Heldere kleuren zoals lila, lichtgeel en rood vallen op bij donkere achtergrondkleuren.

Sfeerbeeld Fairytail Forest

Combineer de AW2020-2021 stoffencollectie met onze Quality Trimmings fourniturencollectie om de look compleet te maken!

Wil je meer zien van onze AW2020-2021 collectie?