In onze Qjutie Kids collectie vindt je een speciale interlock kwaliteit met lanoline finish. 

Lanoline, ook wel wolvet genoemd, is een natuurproduct, heeft een waxachtige structuur, is hydraterend en heeft een verzachtende werking. Hierdoor is lanoline uitermate geschikt voor babykleding, met name rompertjes en pyjama’s. Vanwege de zeer zachte hand-feel voelt dit zeer comfortabel. 

Dit artikel is verkrijgbaar in veertien kleuren, waaronder ook de dusty kleuren rose, blue en mint. De finish is gegarandeerd van één tot zeven wasbeurten.

Alle interlock lanoline stoffenstalen uit onze Qjutie Kids collectie zijn voorzien van een sticker met daarop het lanoline finish logo. Dit zorgt voor directe zichtbaarheid welke stoffen deze speciale finishing hebben gekregen. 

Benieuwd naar dit artikel? Je kunt het vinden op de Quality Textiles webshop, onder artikelnummer KC8251.

Download hier de Nederlandse artikelkaart.