Wedstrijd! Fotografeer jouw lentegevoel

De bomen krijgen knoppen, bloemen zijn in bloei en de lammetjes dartelen in de weilanden. De lente is begonnen! Qjutie Kids is op zoek naar jouw ultieme lentegevoel. Leg dit vast in een uniek plaatje. Dit kan een foto zijn van een mooie bloem, een lammetje tot een landschap of je lieve huisdier!  Wees creatief!

WAT MOET JE DOEN?

Denk je dat je jouw ultieme lentefoto hebt vastgelegd? Vul hieronder het formulier in, voorzien van je naam, e-mail adres, titel foto en een korte omschrijving van je foto & upload je foto. Vergeet niet om je e-mail adres achter te laten (is niet zichtbaar op de site) en de titel van de foto te voorzien van je eigen naam (voorbeeld naamgeving foto: voornaam-achternaam.jpg), anders kunnen we je niet bereiken om de prijs uit te reiken!

Let op: het is mogelijk om maar 1 foto per e-mail adres  te uploaden. 

Je kunt deelnemen t/m 1 juni 2020.

 

VOORWAARDEN

Afmetingen foto: max 1500 x 1500 px. Resolutie: 300 dpi

Je mag alleen foto’s insturen die je zelf hebt gemaakt. Door deel te nemen, geef je team Qjutie Kids het recht om de foto te gebruiken op de website, instagram pagina’s QjutieKids en Quality Textiles.

 

PRIJS

De winnaar van onze fotowedstrijd ontvangt niet alleen een leuk knutselpakket vol leuke stofjes, maar natuurlijk ook de door jouw gemaakte foto afgedrukt op 3 meter stof die door ons Qjutie Kids styling team omgezet zal worden in een digitale dessin. Hier kun je vervolgens jouw eigen, unieke item mee maken!

Let op: de titel van je foto moet bestaan uit je voornaam en achternaam. Voorbeeld: voornaam-achternaam.jpg)
Click or drag a file to this area to upload.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *