Geheugenspel van elementen en patronen uit de Qjutie Kids Collectie

Benodigdheden

Klik hier om de kaartjes te openen. Je ontvangt dan een PDF (let op, het bestand is groot, dus het downloaden kan even duren…). Print het, knip een even aantal kaartjes uit waarop gelijke plaatjes zijn afgebeeld en leg ze met de beeldzijde naar beneden. Eén van de spelers draait twee kaarten naar keuze om en toont de afbeeldingen aan de medespeler(s). Zijn de plaatjes gelijk, dan worden de kaarten door de speler van tafel genomen en bewaard, en mag deze speler een nieuwe poging doen twee kaarten met identieke afbeelding te vinden. Als een speler twee verschillende plaatjes omdraait, worden deze weer met de beeldzijde naar beneden gelegd en is de volgende speler aan de beurt. Er wordt gespeeld tot alle kaarten van de tafel zijn genomen. De speler met de meeste kaarten wint. 

Plezier gegarandeerd voor jong en oud!