Veel mensen zijn bang geworden en voelen zich alleen. Waarschijnlijk kent iedereen wel iemand die op dit moment eraan herinnert mag worden dat hij of zij niet alleen is, dat er aan hun gedacht wordt, dat ze dit niet alleen hoeven te doorstaan. Vandaag geven we dan ook twee gratis te printen ansichtkaarten weg. Het is een klein gebaar, maar misschien geeft het net dat extra beetje hoop aan iemand die het op dit moment zo hard kan gebruiken.

Print en gebruik deze kaarten zo vaak als je wilt! Geef het aan de mensen die het nu zo hard nodig hebben. Geef de liefde door. Laat weten dat ze er niet alleen voor staan. Klik hier om de ’thinking of you’ kaart te downloaden en hier voor de ‘a big hug’ kaart. Je krijgt dan een pdf met snijtekens. Print het en snij het binnen de lijntjes uit. Print zo vaak als je wilt!