Duurzaamheid is dit decennium een trend in de hele mode-industrie. Want er is niet veel tijd om de planeet te redden, zo wordt aan de consument duidelijk gemaakt. Organic is dan ook een belangrijke trend voor SS2020 Qjutie Kids Collectie.

Geïllustreerde dieren, bloemen en bladeren, maar ook dierenprints in variërende afmetingen en materialen en het speels positioneren van stippen voeren de boventoon in dit thema. Alles gerelateerd aan de natuur. Omdat zowel de prints als de organic uni’s in dezelfde kleurenrange zijn ontwikkeld, zijn ze voor zowel baby’s, meisjes als jongens perfect te combineren.

Onze biologische stoffen zijn verkrijgbaar in de kwaliteiten Jersey, Poplin en French Terry en worden geproduceerd door leveranciers die GOTS-gecertificeerd zijn.

Wil je meer weten over onze organic kwaliteiten? Klik dan hier.